#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Compra vi català a Molí de Rué i participa en un sorteig!

Data

09 nov. 2020

Hora

Tot el dia

PREU

free
Molí de Rué

Organitzador

Molí de Rué
Phone
977 40 57 82
Email
info@moliderue.com
Website
https://www.moliderue.com

The event is finished.

Gaudeix del vi català i de productes de proximitat a la nostra agrobotiga i podràs participar en el sorteig d’un lot de vins de Molí de Rué.

Totes les compres realitzades a la nostra agrobotiga física o bé fent la comanda online a través d’aquest formulari, entraran en un sorteig que realitzarem el pròxim 14 de novembre. Podràs guanyar un lot de vins de Molí de Rué!

Molí de Rué és un celler i molí d’oli amb més de cent anys d’història ubicat a la localitat de Vinebre , província de Tarragona. Actualment, la quarta generació de la família Poquet, fundadors i propietaris de Molí de Rué, dirigeix el negoci.

Amb la Noemí Poquet al cap davant, Molí de Rué segueix la tradició dels seus predecessors amb l’elaboració de vins a doll dins la DO Tarragona i l’ envasat d’oli, apostant alhora per la modernització i el llançament de nous productes. El primer d’aquests productes, presentat al mercat el desembre de 2012 sota el nom de “Sol i Serena”, significa la recuperació del tradicional vimblanc de Vinebre.


Pin It on Pinterest