#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Descomptes del 15% Giró Ribot!

Data

09 nov. 2020
Caducat!

Hora

Tot el dia

PREU

free
Giró Ribot SL

Organitzador

Giró Ribot SL
Telèfon
938 974 050
Correu electrònic
events@giroribot.es
Web
http://www.giroribot.es

L'acte s'ha acabat.

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita el nostre cupó de descompte a la botiga on-line de Giró Ribot.
Introdueix el cupó: SVCGR20 al web (http://www.giroribot.es/ca/shop) i aconsegueix un 15% de descompte en la teva compra!

El nostre lema, transmès de generació en generació, ha estat sempre la qualitat i la autenticitat per sobre de tot. Esperem que els nostres vins i caves, així com el nostre entorn, despertin el seu interès i completa satisfacció.

El nostre celler està ubicat al cor de la denominació d’origen Penedès.

Aquesta bella zona de Catalunya, situada a mig camí entre les ciutats de Barcelona i Tarragona, limita al sud amb el Mediterrani i al nord amb l’espectacular i insòlit massís de Montserrat. Són al voltant de 26.000 h de paradís natural, que testimonien una llarga i noble tradició històrica i que són dipositàries d’unes condicions climàtiques i orogràfiques que han constituït un immillorable entorn per al cultiu i l’elaboració de vins d’altíssima qualitat.

Som un Celler amb Tradició Familiar. Els avantpassats de la família Giró Ribot estan íntimament units a la comarca del Penedès per vincles que es remunten a diverses generacions de productes de vins, caves i espirituosos.

Més informació

Aprofita el descompte!

Pin It on Pinterest