#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Descomptes especials a Cérvoles Celler

Data

09 nov. 2020
Caducat!

Hora

Tot el dia

PREU

free
Cérvoles Celler

Organitzador

Cérvoles Celler
Telèfon
973 176 029
Web
https://cervoles.com

L'acte s'ha acabat.

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita el nostre cupó de descompte a la botiga on-line de Cèrvoles.

Introdueix el cupó: SVCCC20 al web (https://cervoles.com/botiga/) i aconsegueix un 10% de descompte en la teva compra.

Alguns projectes exigeixen la perspectiva que només dóna el temps perquè es pugui apreciar la seva veritable dimensió. És el cas de Cérvoles Celler, el repte que va emprendre Tomàs Cusiné fa ja 20 anys amb el propòsit de retre homenatge a un territori vinícola ancestral, recuperant una pràctica que en aquells dies no propiciava major interès en el món del vi: la viticultura de muntanya.

Habituat a treballar la vinya en les planes d’Urgell -en els dominis de Castell del Remei, la propietat que la seva família va adquirir el 1982- Cusiné va viure el descobriment de les vinyes de La Pobla de Cérvoles com un autèntica revelació, una immillorable oportunitat per replantejar el seu treball com a viticultor, assumint un profund compromís amb el paisatge de Les Garrigues i amb la seva gent. El projecte representava, també, un retorn als orígens, sense que això impliqués donar l’esquena als avenços tecnològics del present (i el futur). Així, el 1997, naixia Cérvoles Celler, un celler concebut per produir vins de finca de gran qualitat, que fossin una clara expressió del territori en el que es conreen i amb la mirada orientada cap al més alt: el primer projecte de viticultura de muntanya que es va concebre a Catalunya.

Pin It on Pinterest