#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Descomptes especials del celler Tomàs Cusiné

Data

09 nov. 2020
Caducat!

Hora

Tot el dia

PREU

free
Celler Tomàs Cusiné

Organitzador

Celler Tomàs Cusiné
Telèfon
689 245 123
Correu electrònic
info@tomascusine.com
Web
https://www.tomascusine.com/

L'acte s'ha acabat.

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita el nostre cupó de descompte a la botiga on-line del celler Tomàs Cusiné.

Introdueix el cupó: SVCTC20 al web (https://www.tomascusine.com/botiga/) i aconsegueix un 10% de descompte en la teva compra.

Al Celler Tomàs Cusiné, les 30 hectàrees de vinya estan gestionades de manera ecològica i sostenible. Es treballa exclusivament amb adobs orgànics, llaurant entre ceps i preservant la coberta vegetal del sòl. Per tal de permetre el desenvolupament vegetatiu natural de les vinyes evitant la propagació de plagues, només s’hi efectuen tractaments mínims de sofre i coure. A les hectàrees en propietat se sumen altres 70 ha, de viticultors associats a la mateixa zona. La recerca incessant de varietats de raïms que millor s’adaptin al territori ha impulsat Tomàs Cusiné a plantar 17 varietats diferents, l’adequació a les condicions climàtiques de les quals i els sòls de la zona estan sotmesos a un control d’investigació i desenvolupament.

Pin It on Pinterest