Descomptes especials del celler Tomàs Cusiné

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita el nostre cupó de descompte a la botiga on-line del celler Tomàs Cusiné.

Introdueix el cupó: SVCTC20 al web (https://www.tomascusine.com/botiga/) i aconsegueix un 10% de descompte en la teva compra.

Al Celler Tomàs Cusiné, les 30 hectàrees de vinya estan gestionades de manera ecològica i sostenible. Es treballa exclusivament amb adobs orgànics, llaurant entre ceps i preservant la coberta vegetal del sòl. Per tal de permetre el desenvolupament vegetatiu natural de les vinyes evitant la propagació de plagues, només s’hi efectuen tractaments mínims de sofre i coure. A les hectàrees en propietat se sumen altres 70 ha, de viticultors associats a la mateixa zona. La recerca incessant de varietats de raïms que millor s’adaptin al territori ha impulsat Tomàs Cusiné a plantar 17 varietats diferents, l’adequació a les condicions climàtiques de les quals i els sòls de la zona estan sotmesos a un control d’investigació i desenvolupament.


Data

10 nov. 2020

Hora

Tot el dia

PREU

0.00€
Celler Tomàs Cusiné

Organitzador

Celler Tomàs Cusiné
Telèfon
689 245 123
Correu-e
info@tomascusine.com
Pàgina web
https://www.tomascusine.com/

The event is finished.

Pin It on Pinterest