El joc del Gran Maridatge

ACTIVITAT GRATUÏTA

Tens ganes de passar-ho bé?

El joc que et proposem és el següent: resulta que el sommelier del restaurant avui està malalt i no pot venir. tu hauràs de substituir-lo i endevinar quin hauria de ser el vi que havia pensat ell per a cada plat.
Et proposarem cinc plats diferents i tu hauràs de decidir quin és el vi que va millor amb cada un d’ells. Podràs escollir entre tres vins molt semblants entre ells.
Però no pateixis, que tindràs alguna pista. El sommelier ens ha deixat alguna informació de referència perquè puguis recomanar als clients. Primer de tot, veuràs el nom del plat, seguit d’un petit consell que et posarà en context de les particularitats que té el plat. Més avall trobaràs una fotografia del plat i seguidament els tres vins diferents. Si necessites una petita empenta per escollir el vi, al final de la pàgina trobaràs un petit aclariment dels aspectes diferenciadors dels tres vins.

I atenció, que ara bé el més important: si encertes tots els vins entraràs en un sorteig per realitzar activitats enoturístiques i visitar un dels cellers dels vins que et suggerim. Tot plegat quan la situació sanitària ho permeti, és clar.

Els guanyadors del sorteig es publicaran a la pàgina web de l’escola d’enoturisme (d’acord amb la llei de protecció de dades), el dimarts 17 de novembre.

Què, t’hi animes?


L`activitat

Apunta't al joc!

Data

09 nov. 2020

Hora

10:35

PREU

0.00€
Escola d'Enoturisme

Organitzador

Escola d'Enoturisme
Telèfon
93 169 41 02
Correu-e
edec@escolaenoturisme.cat
Pàgina web
https://escolaenoturisme.vilafranca.cat

The event is finished.

Pin It on Pinterest