#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

El vi català a Instagram. Presentació del II Baròmetre del Vi Català

Data

18 oct. 2021
Caducat!

Hora

17:00

Localització

Gastronomic Forum Barcelona
Fira Internacional de Barcelona, Avinguda de la Reina Maria Cristina, Barcelona, Espanya
INCAVI

Organitzador

INCAVI
Web
http://incavi.gencat.cat

L'acte s'ha acabat.

El II Baròmetre del Vi Català és un estudi elaborat pel portal de Vins i Viatges Enoturista amb el suport de l’INCAVI. Coneixerem les dades clau de la presència dels cellers catalans a Instagram i les principals tendències.

Amb Mariola Dinarès i David Jobé.
Conversa moderada per la periodista i sommelier, Ruth Troyano.

Mariola Dinarès és periodista, emprenedora i directora del Popap de Catalunya Ràdio. Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB, ha treballat pel Grup Flaix, Ràdio 4 i Catalunya Ràdio.Autora del llibre “Felicitat Digital”

David Jobé és periodista. Dirigeix desde el 2019 el portal d’enoturisme www.enoturista.cat. Durant 20 anys va treballar a Catalunya Ràdio, Cadena Ser i sobretot RAC1.Desde fa dos anys dirigeix el “Baròmetre del Vi Català a instagram”.

Aula de la Setmana del Vi Català
L’Aula de la Setmana del Vi Català és un espai de debat i reflexió sobre les darreres tendències al voltant de la cultura de la vinya i el vi al nostre país. Diferents ponències i taules rodones amb convidats experts abordaran temes d’alt interès pel sector al Gastronomic Forum, al costat del Showroom de Vins i Caves Catalans

X

Pin It on Pinterest