#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Descobreix els vins del Celler Credo

Data

09 nov. 2020
Caducat!

Hora

Tot el dia

PREU

32€
Celler Credo

Organitzador

Celler Credo
Telèfon
93.891.02.14
Correu electrònic
vins@cellercredo.cat
Web
https://www.cellercredo.cat/

L'acte s'ha acabat.

Al Celler Credo, el projecte de vins tranquils de RECAREDO, assumim el compromís d’elaborar vins blancs que se sincerin i s’erigeixin en cronistes d’una història sensorial, nua d’artificis, genuïna. Sense fertilitzants químics, ni pesticides ni herbicides. Un diàleg entre l’home, la varietat i la terra: un diàleg amb molt a dir i res a amagar.

Per aquest motiu us hem preparat diferents opcions per conèixer i gaudir dels nostres vins del Celler Credo a casa vostra:

ESTOIG CELLER CREDO · COL.LECCIÓ BIODIVERSITAT (32€, despeses enviament incloses)
Al Celler Credo tenim establerta una aliança amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers per a la defensa del medi ambient i dels éssers vius que l’habiten. El conveni entre ambdós, iniciat l’any 2013, té com a objectiu investigar i divulgar la importància de la preservació de la biodiversitat: estudi de papallones en les vinyes com a bioindicadores de la qualitat del paisatge en el Catalan Butterfly Monitoring Scheme i també l’estudi dels ratpenats com a insectívors natural (un mamífer enigmàtic i desconegut, però absolutament necessari per a l’equilibri de l’ecosistema.

Els vins que inclou aquest estoig són:
– VOLAINA 2018 · 100% parellada
La Volaina redescobreix la delicadesa i la frescor de la varietat mediterrània parellada cultivada a més de 500 metres d’altitud. S’elabora a partir de dues vinyes situades al terme municipal d’Aiguamúrcia, al Pla de Manlleu, una de les zones de més altitud al Penedès.

– RATPENAT 2018 · 100% Macabeu
El vi Ratpenat s’elabora a partir d’una única vinya situada al nord de Piera, conformada per sòls de pissarra setinada (fil·lites) i lleres de quars, terres excepcionalment únics al Penedès. La vinya, plantada en vas i amb una extensió total de dues hectàrees, es troba encunyada a la petita vall de la Riera Seca.

ESTOIG CELLER CREDO · COL.LECCIÓ XAREL.LO (39€, despeses enviament incloses)
La varietat mediterrània de la xarel·lo és el leit motiv del projecte vinícola del Celler Credo i el fil argumental que dona origen als nostres vins. Treballats amb les lies, macerats amb les pells o amb les rapes, elaborats sense afegir sulfits, fets avui amb les tècniques que ahir vàrem aprendre dels nostres avis…
Ens agrada trobar mil i una manera d’interpretar la xarel·lo. O dit d’una altra mode, credo en la xarel·lo.

Els vins que inclou aquest estoig són:
– MIRANIUS 2018
Miranius és un vi blanc alegre i profund, que ofereix gran vivacitat i capacitat d’envelliment a l’ampolla. Elaborat 100% amb la varietat mediterrània xarel·lo, Miranius té un marcat caràcter varietal amb una acidesa viva i un bon pas en boca.

– ALOERS 2018
Aloers aporta l’expressió més fresca i genuïna de la varietat mediterrània xarel·lo cultivada en sòls calcaris. Es tracta d’un vi de molta vivacitat i amb un llarg recorregut a l’ampolla.

– ESTRANY SOLIDÀRI 2017
El vi brisat Estrany Solidari és resultat de l’esforç i la il·lusió de prop de 200 persones que van col·laborar amb la Verema Solidària de Celler Credo, celebrada el 16 de setembre de 2017. Els ‘veremadors solidaris’ van collir a mà 3.800 kg de xarel·lo, que des de Celler Credo vam reservar exclusivament per a aquest esdeveniment. Una collita al límit de la maduració i beneïda per la generositat de la naturalesa, que ens va oferir un raïm sa, expressiu i amb un gran potencial per a transmetre l’estil directe, honest i transparent dels nostres vins.

Demana el teu estoig perquè te l’enviem a casa a vins@cellercredo.cat o trucant al: 93.891.02.14
Promoció disponible durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre.

Més informació

Aprofita la promoció!

Pin It on Pinterest