#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

L’hora del conte: “Les hores de la vinya. Del cep al celler”

Data

10 nov. 2020
Caducat!

Hora

19:20

PREU

free
Rius i Rius Assessors SL

Organitzador

Rius i Rius Assessors SL
Telèfon
938172051
Web
http://www.riusirius.com/

L'acte s'ha acabat.

Les hores de la vinya. Del cep al celler“, és un conte adreçat especialment als infants… però no només. També en pot gaudir tothom qui vulgui conèixer de més a prop el meravellós món de la vinya i el vi, així com totes les persones que encara mantenen intacte aquell desig de saber, aquella curiositat innata pròpia dels més petits.

Combinant fantasia i continguts, el conte abraça tot el cicle anual de la vinya. Parla dels processos que transformen el raïm en most i després en vi, sense oblidar aspectes com la conservació paisatgística o l’aprofitament dels subproductes de la vinya. El conte ens ho explica tot a través de les mirades i les veus dels germans bessons Ginesta i Roc, de 8 anys.

El conte l’expliquen les seves autores, la Quima Ricart i l’Antònia Bonell, en un vídeo que s’emetrà el dimarts 10 de novembre, a les 19:20 per La Setmana del vi TV.

Les hores de la vinya. Del cep al celler” va ser publicat l’any 2016 per l’editorial Andana, sota la direcció d’en Ramon Nadal i amb el patrocini del Departament d’Agricultura de la Generalitat, l’INCAVI i la consultoria vitivinícola Rius&Rius.

Més informació

Gaudeix del conte!

Pin It on Pinterest