#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Maria Rigol Gordi: descomptes especials i un sorteig amb un premi que t’encantarà!

Data

09 nov. 2020
Caducat!

Hora

8:00

PREU

free
Maria Rigol Ordi

Organitzador

Maria Rigol Ordi
Telèfon
669 033 185
Correu electrònic
info@mariarigolordi.com
Web
http://www.mariarigolordi.com/

L'acte s'ha acabat.

Aprofita els nostres descomptes especials en la venda dels caves Maria Rigol Ordi i participa al sorteig de dues ampolles de Microtiratge 5!

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita un descompte en tota la gamma de caves de Maria Rigol Ordi. Envia’ns un correu electrònic a cava@mariarigolordi.com, indica #setmanavicatalà a l’assumpte i aconsegueix un 10% de descompte en qualsevol dels nostres productes i l’enviament gratuït!

A més, participaràs en un sorteig en el qual obsequiarem a dues persones guanyadores amb una ampolla de les només 1787 que hem elaborat del Microtiratge 5 de Maria Rigol Ordi, un nou cava del celler que justament traurem al mercat durant la Setmana del Vi Català.

Paral·lelament, a la nostra gamma principal de caves, l’any 2013 vam iniciar l’elaboració dels Microtiratges, petites produccions experimentals de caves. Els Microtiratges neixen amb la voluntat d’oferir productes singulars i innovadors elaborats a partir de cupatges seleccionats de collites excepcionals. Es tracta, per tant, de productes efímers i irrepetibles fruit d’una collita determinada que esperem que satisfacin el desig dels amants dels escumosos de descobrir caves molt personals.

Pin It on Pinterest