Maridatge i tast de formatges i vins km. 0 amb Ceps i Manduca

Vist l’èxit assolit en els dos maridatges que hem fet fins ara (a El Pont de Vilomara i Rocafort i Castellbell i El Vilar), ens hem dicidit a presentar la proposta en el marc de la Setmana del Vi Català 2020. El maridatge que proposem va adreçat a aquelles persones amb inquietuds gastronòmiques noves i també a aquelles que vulguin descobrir una part dels formatges i vins de la comarca del Bages.

Hem fet una selecció de 5 formatges i 5 vins de km 0 i de reconeguda qualitat en el mercat. De ben segur que gaudireu de noves sensacions! La guia del maridatge anirà a càrrec del gastrònom i futur sommelier Josep Belmonte, membre de la Junta Directiva de Ceps i Manduca. Donades les circumstàncies sanitàries actuals, i també per qüestions logístiques, l’aforament màxim serà de 18 persones i caldrà inscripció prèvia. Us hi esperem!


L`activitat

Inscriu-t'hi!
X

Data

14 nov. 2020

Hora

19:15

PREU

6.00€
Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca

Organitzador

Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca
Telèfon
608334612
Correu-e
valenti1946@gmail.com
Pàgina web
http://www.cepsimanduca.cat

Etiquetes

PRESENCIAL
  • 00

    Dies

  • 00

    Hores

  • 00

    Minuts

  • 00

    Segons

Pin It on Pinterest