#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Presentació de la col·lecció Envinats de Vibop edicions

Data

07 nov. 2022
Caducat!

Hora

16:00 – 17:00

Localització

Gastronomic Forum Barcelona
Fira Internacional de Barcelona, Avinguda de la Reina Maria Cristina, Barcelona, Espanya
INCAVI

Organitzador

INCAVI
Web
http://incavi.gencat.cat

L'acte s'ha acabat.

Presentació de la col·lecció Envinats per part de l’editora, Montserrat Serra, i lectura en veu alta de fragments literaris, d’alguns dels 19 títols de la col·lecció, a càrrec de l’actor Mark Ullod.

Vibop Edicions és un projecte editorial amb seu a Alella (el Maresme), que va néixer el febrer del 2018, fundat per la periodista cultural Montserrat Serra.
L’editorial es va impulsar amb la voluntat de crear la col·lecció Envinats, que és la columna vertebral del projecte. Aquesta col·lecció aplega llibres de petit format que vinculen el vi amb les arts i la creació. Actualment, la col·lecció Envinats és única en el mercat editorial en català i això la fa completament singular. Dins la col·lecció Envinats es publiquen quatre títols l’any, que arriben a les llibreries a través de la distribuïdora Les Punxes. La col·lecció també disposa d’una línia de subscripció.

Envinats reforça l’univers vinícola com a construcció cultural. Sense entendre el vi i el seu món (paisatge, pagesia, experiència dels sentits…) com un fet cultural, és impossible entendre que el vi sigui la beguda més intel·lectual que tenim i que sigui un element imprescindible de la nostra mediterraneïtat, que neix amb els clàssics grecs i llatins. El vi és el vincle que comparteixen tots els títols publicats a Envinats, sigui d’una manera anecdòtica o d’una manera integral. Com que el vincle és el vi, la col·lecció és heterogènia i heterodoxa, sempre sorprenent, rica i variada. Inclou llibres de ficció i de no-ficció i gèneres diversos: narrativa, poesia, assaig, articulisme, conferències… I temàtiques que s’inscriuen en la literatura, la història, les arts visuals, la filosofia.

Aquesta activitat s’inclou en el programa de l’Aula de la Setmana del Vi Català, que tindrà lloc en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona (a la Fira de Barcelona, a Montjuïc).
Aforament limitat. No es fan inscripcions i s’accedirà per ordre d’arribada.

X

Pin It on Pinterest