TAULA RODONA: El vi català a les cartes dels restaurants
Tema del dia: Restauració
Taula rodona: El vi català a les cartes dels restaurants
- Audrey Doré, Millor Sommelier de Catalunya
- Marta Domènech, gerent de l’Hostal Sport Priorat
- Eric Vicente, sommelier del restaurant Cinc Sentits de Barcelona
La Setmana del Vi TV és un espai d’informació, d’opinió, debat i entreteniment. Un espai plural, divers, equilibrat, que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya. Des de nord fins al sud. Des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.
Hi trobareu una programació de matí, que anirà de les 11:00 a les 13:10h, aproximadament; amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00h, aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català.
Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.