TERTÚLIA: Manual dels vins catalans als restaurants

Tema del dia: Restauració
L’entrevista del dia: El Manual dels vins catalans als restaurants

Aquest manual ha estat editat per Cuina i l’INCAVI, amb el suport de l’Associació Vinícola Catalana i pretén ser una eina útil per als restaurants amb consells sobre el servei de vi, la seva guarda i les carácterístiques dels vins catalans, entre d’altres.

  • Toni Cruces, secretari de l’Associació Vinícola Catalana
  • Gemma Urgell, cap de comunició de l’INCAVI
  • Xavi Ayala, sommelier i copropietari “Lo Bistró-Mollerussa”

    Conduïda per Josep Sucarrats director de Cuina

La Setmana del Vi TV és un espai d’informació, d’opinió, debat i entreteniment. Un espai plural, divers, equilibrat, que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya. Des de nord fins al sud. Des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.
Hi trobareu una programació de matí, que anirà de les 11:00 a les 13:10h, aproximadament; amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00h, aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català.
Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.


Data

12 nov. 2020

Hora

11:40

PREU

0.00€
INCAVI

Organitzador

INCAVI
Pàgina web
http://incavi.gencat.cat

Etiquetes

Setmana Vi TV

The event is finished.

Pin It on Pinterest