#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Un esmorzar amb vistes… en directe per Instagram

Data

12 - 13 nov. 2020

Hora

12:00

PREU

free
Perelada Comercial SA

Organitzador

Perelada Comercial SA
Phone
972 538 503
Email
visitas@pereladachivite.com
Website
http://www.perelada.com

The event is finished.

ACTIVITAT GRATUÏTA

Us convidem a gaudir d’un moment d’inspiració i reflexió; un moment per conversar sobre el futur amb l’Eugeni Llos, director del Celler i Resort Perelada, i en Delfí Sanahuja, enòleg. Una conversa que retransmetrem en directe pel nostre canal d’Instagram i que tindrà de teló de fons l’increïble paisatge de Malaveïna.

La nostra ambició és que els vins i caves de Perelada siguin un réflex de la personalitat de la nostra terra i del seu enorme potencial vitivinícola. Que a cada ampolla reflecteixi la riquesa de matisos dels seus paisatges.

L’elaboració de vi al Castell de Peralada està documentada ja des de l’Edat Mitjana, tal com ho testimonien diversos documents i pergamins de l’època que es conserven a la biblioteca. Quan Miguel Mateu va comprar aquest conjunt monumental el 1923, un dels seus principals objectius fou la revitalització d’aquesta tradició vitivinícola, una tradició que avui és més viva que mai i que ha incorporat la més moderna tecnologia per tal d’elaborar uns vins que treuen el màxim partit dels matisos dels sòls i les vinyes de l’Empordà.


Pin It on Pinterest