#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Un selfie amb DOCAT #ViCatalà

Data

11 nov. 2022
Caducat!

Hora

Tot el dia
Denominació d'Origen Catalunya

Organitzador

Denominació d'Origen Catalunya
Web
https://docat.cat/

L'acte s'ha acabat.

Del 4 al 13 de novembre, penja a Instagram un selfie gaudint d’una copa de qualsevol vi DO Catalunya. Comparteix-la etiquetant a la @docatalunya, amb l’etiqueta #vicatalà i anomena als teus amics.

Com més cops participis, millor. A la fotografia, ha d’aparèixer l’ampolla DO CAT. Si comparteixes la publicació també als stories, etiquetant de nou @docatalunya, compta com a doble participació.

El 16 de novembre revelarem el/la/le guanyador/a/e d’una experiència enoturística (visita celler DO Catalunya + tast per quatre persones + lot de vins DO Catalunya). Hi haurà un premi extra d’un lot de vins DO Catalunya per a la foto més original!

Bases: La DO Catalunya es reserva el dret de retirar del concurs qualsevol foto/imatge que consideri ofensiva i/o inapropiada. En participar accepteu que la DO Catalunya pugui fer ús d’aquesta fotografia a les seves xxss i web, només en relació amb el concurs i mai amb fins lucratius. El premi especial a la foto més original pot quedar exempta si així ho considera l’organització.

Pin It on Pinterest