#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Vins i lletres, emocions compartides

Data

14 nov. 2020
Caducat!

Hora

18:50

PREU

10€

Localització

Vinya Janine
Vinya Janine, Calle Anselm Clavé, Rodoñá, España
Web
https://www.vinyajanine.com
Vinya Janine

Organitzador

Vinya Janine
Telèfon
629 014 231
Correu electrònic
vjanine@tinet.org
Web
https://www.vinyajanine.com

L'acte s'ha acabat.

La acabada de premiar escriptora Ester Enrich Coma ens delectarà amb una selecció dels seus poemes i relats que maridaran amb les emocions que evoquen els vins ecològics de Vinya Janine. I tot això en un entorn íntim, un capvespre de novembre, a la vora del foc… us animeu a compartir aquestes emocions?

Vinya Janine és la marca de vins embotellats de una empresa familiar, que ja a principis del segle passat estava vinculada al món del vi.

Dedicats bàsicament a la viticultura, conreem més de 30 ha de vinya, també tenim oliveres, i produïm oli d’oliva extra verge. Conreus mediterranis per excelència.
Durant cinc anys certificats en Producció Integrada, actualmente estem en agricultura ecològica.

Vinyes situades a la zona prelitoral, al Nord de Tarragona, a 300 m d’alçada i amb clara influència de la Mediterrània, sols calcaris i argilosos, amb una pluviometría bastant baixa, donen la tipicitat als nostres vins.
Vinya Janine és soci fundador de l’Associació Catalana per la protecció i promoció dels Productes de l’Alt Camp, “AC, producció artesana”.

Vinya Janine, pionera en enoturisme a les nostres comarques, organitza diverses activitats vinculades al món del vi. La nostra agrobotiga del celler, Agrotast, junt amb Rural Jordà, hotel rural i el celler configuren una plataforma de turisme rural, amb una completa oferta de serveis lúdics en l’entorn rural i amb la vinya i el vi com a eixos centrals.

X

Pin It on Pinterest