Visita el nou celler de Muscàndia

ACTIVITAT GRATUÏTA

Us animem a venir a visitar el nostre nou celler i a conèixer, de la mà de l’elaborador Eduard Viader, tota la història i secrets de Muscàndia.

L’encant d’un celler del segle XIX us captivarà!

Muscàndia és la nostra particular aventura, la dels germans Albert i Eduard Viader. Es tracta d’un cognom arrelat al Penedès des de 1823, quan el nostre rebesavi va establir la primera farmàcia de Sant Sadurní d’Anoia.
Atrets de ben joves pel món de l’enologia, i impulsats per la il·lusió de fer un cava d’autor, l’any 2009 vam llençar-nos a fer un primer tiratge. Teníem 27 i 21 anys respectivament, però sabíem com fer-ho. Amb l’aplicació escrupolosa del mètode tradicional tal i com l’entenem a la nostra família: un procés manual, amb una producció petita, i utilitzant les varietats d’aquí.
La vinculació de la nostra nissaga amb el món del vi és singular: fa més de cent anys, l’any 1912, el nostre besavi va fundar un laboratori que aplicava els coneixements científics dels Viader al món de la viticultura i l’enologia, de manera que els seus coneixements van ser de gran valor per als productors de la vila. Entre molts d’altres processos, l’avi Narcís va ser el primer en comptar llevats al microscopi, una operació que avui dia s’ha convertit en rutinària per part de tots els elaboradors.


X

Data

14 nov. 2020

Hora

Tot el dia

PREU

0.00€
Muscàndia

Organitzador

Muscàndia
Telèfon
625 632 620
Correu-e
info@cavamuscandia.com
Pàgina web
https://www.muscandia.com

Etiquetes

PRESENCIAL
 • 00

  Dies

 • 00

  Hores

 • 00

  Minuts

 • 00

  Segons

Pin It on Pinterest