#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Descomptes i sorpreses al Celler Cuscó Berga!

Data

09 – 10 nov. 2020
Caducat!

Hora

Tot el dia

PREU

free
Cuscó i Esteve, S.L.

Organitzador

Cuscó i Esteve, S.L.
Telèfon
938 97 01 64
Correu electrònic
cuscoberga@gmail.com
Web
http://cuscoberga.com

L'acte s'ha acabat.

Durant la Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre del 2020, aprofita la nostra oferta de Packs i Lots de Vins Naturals, Caves Ecològics, Ancestrals… amb sorpresa inclosa!
Només cal que ens truquis abans de fer la compra (676 25 25 50), ens diguis el codi (ViCatalà) i a gaudir!

Compra els Packs preparats pel celler Cuscó Berga de la DO Cava / Garraf-Penedès i gaudeix còmodament a casa dels seus vins i escumosos del Massís del Garraf.

Des de finals del segle XIX, la família Cuscó i Esteve practica la viticultura de forma artesanal elaborant els seus propis vins i caves. En l’actualitat, practica l’agricultura Ecològica a tota la seva finca de més de 40Ha. Va ser l’any 1985 en que Josep Cuscó Berga i els seus fills van aconseguir, amb molta dedicació i esperit de superació, edificar el celler actual. Celler de concepció moderna, amb unes condicions excepcionals per a l’obtenció de grans Vins i Caves.

Visita el nostre Tour Virtual!

El Celler Cuscó Berga està ubicat en el petit poble de les Gunyoles d’Avinyonet del Penedès, és en aquest municipi a on van trobar en unes excavacions arqueològiques realitzades, un jaciment “Turó de la Font de la Canya”, que han permès documentar un notable ventall de materials, que relacionen aquest Municipi directament amb la pràctica de la vitivinicultura i el consum del vi a l’època dels Íbers durant el segle VII aC, i és confirma com l’origen de la vinya a Catalunya i un potent centre de mercaderies de l’antiguitat.

Pin It on Pinterest