#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Allarguem el termini per presentar activitats!

Passem de la cinquantena però encara en volem més. I com que molts de vosaltres ens heu demanat una pròrroga, hem decidit allargar el període de presentació de propostes d’activitats una setmana més. Teniu, doncs, fins al divendres 30 d’octubre per a fer-nos la vostra proposta i entrar a formar part activa de la Setmana del Vi Català 2020!

Vull organitzar una activitat
Vols organitzar una activitat dins de la Setmana del Vi Català? Estarem encantats de rebre les teves propostes i incloure-les al nostre programa! I és que, a la Setmana del Vi Català són els propis actors claus del sector qui ofereixen les seves activitats a tothom qui hi estigui interessat.

El programa de la Setmana del Vi Català està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Pots proposar activitats per a qualsevol d’ells, sempre i quan s’atenguin als requisits que demanem i que pots consultar a la pàgina ‘Condicions de participació’. Per enviar la teva proposta només cal que vagis a l’apartat ‘Organitza una activitat’, cliquis sobre el botó d’inscripció que apareix a sota de cada bloc, i omplis el formulari amb les teves dades i la descripció de la proposta. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

I quin tipus d’activitats es poden proposar? Estem oberts a qualsevol proposta; t’oferim a continuació algunes possible idees:

Enoturisme:
Tant si produeixes vins catalans com si et dediques al turisme enològic, pots participar a la Setmana del Vi Català oferint visites a la teva finca o empresa. És una bona manera de mostrar els teus productes i serveis a tothom qui hi estigui interessat. En aquesta visita podràs ensenyar i explicar la teva feina, la teva passió i els teus paisatges, i també podràs oferir a tastar – o fins i tot vendre directament- els teus productes als assistents.

Gastronomia i restauració:
Si ets sommelier, restaurador, cuiner, o estàs interessat en organitzar un esdeveniment gastronòmic amb vins catalans, pots participar a la Setmana del Vi Català oferint maridatges, plats, menús i activitats gastronòmiques amb vins catalans. Una bona manera d’apropar la teva cuina i la teva feina a totes les persones interessades.

Activitats comercials:
Tant si tens un punt de venda com si ets el responsable de la comercialització de vins catalans destinats al consumidor final, et proposem participar a la Setmana del Vi Català organitzant alguna activitat que et permeti donar a conèixer millor el teu establiment o negoci, així com els vins que comercialitzes. També pots aprofitar l’ocasió per oferir promocions especials durant els dies de la Setmana del Vi Català i atreure, així, a més possibles clients.

Cultura i vi:
Qualsevol persona o entitat interessada en aquesta temàtica pot organitzar una activitat dins del programa de la Setmana del Vi Català. Tallers, lectures de poesia, concerts, exposicions… tot esdeveniment cultural hi té cabuda. D’aquesta manera, al mateix temps que promocionem els vins catalans, realcem el valor del territori, la pagesia, els productes locals i la nostra cuina, cultura i gastronomia.

Activitats divulgatives:
Qualsevol persona o entitat interessada en aquesta temàtica pot organitzar una activitat de divulgació dins del programa de la Setmana del Vi Català. Xerrades, tallers, jornades, espais dedicats als vins catalans dins d’una biblioteca… el que se us acudeixi; sorprèn-nos! D’aquesta manera, al mateix temps que promocionem els vins catalans, realcem el valor del territori, la pagesia, els productes locals i la nostra cuina, cultura i gastronomia.

Pin It on Pinterest