#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Des d’un combat vitivinícola fins a un tast de vi dins d’un avenc: les propostes més originals de la Setmana del Vi Català!

Interessants, atractives i indispensables ho són totes; però hi ha algunes activitats de la Setmana del Vi Català d’enguany que són especialment originals.

Si us tira l’aventura, podeu apuntar-vos a un descens a l’avenc d’esquelets, amb un ràpel de 16 metres. I ser valents tindrà premi: un cop a baix hi haurà tasta de vins i una conversa filosòfica: que tenen en comú el vi i els avencs?
Ho organitza, com no podia ser d’altra manera, el Celler Avenc del Garraf.

I si ets més de fer fotos que de viure gran aventures, pots apropar-te al Celler Copperatiu d’Artés i immortalitzar els colors de la vinya a la tardor mentre tastes els seus vins i fas un bon esmorzar.

Has participat mai en un combat? Esperem que la vida no t’hi hagi portat gaires vegades; però en tot cas, el que ens proposa el Celler la Vinyeta té la seva gràcia: un combat vitivinícola entre l’Empordà i la resta de territori català!

I seguim jugant, que la vida, amb jocs, és més bonica. Albet i Noya ens proposa un joc de tast de vins i el Celler Blanch un autèntic Escape Room per posar a prova les nostres capacitats i coneixements sobre el món del vi.

Del joc, al teatre. Vols visitar una vinya d’una manera diferent? Les visites dramatitzades del Celler Ronadelles són un viatge a les tradicions vinícoles de la mà de personatges caracteritzats expressament. Un batlle noucentista, un monjo de la cartoixa d’Escaladei o un cavaller medieval són alguns dels guies que podràs triar perquè et mostrin els secrets de la comarca del Priorat.

Covica Empordà, per la seva banda, ofereix activitats per a tots els gustos. Què et ve “coviDEGUST”? Pots “vermutejar”, “viestrenar-te” o “embotellar-te”!

I hi ha moltes més activitats! Només et cal consultar l’apartat ‘Programa’ d’aquesta web i filtrar els esdeveniments per la categoria que més gràcia et faci.

Pin It on Pinterest