#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Cultura i vi, vi i cultura

Cultura i vi, vi i cultura, on comença l’un i on acaba l’altra. La Setmana del Vi Català 2022 torna a demostrar que el coneixement, la divulgació, l’art i la cultura són, sense cap mena de dubte, elements que es relacionen íntimament amb el món de la vinya.

Tenim el Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava; que, sota el lema “La biodiversitat, factor clau en la regeneració dels ecosistemes vitivinícoles”, serà un punt de trobada de referència dels enòlegs i enòlogues. Tenim festes, fires i mostres. Com la Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf, la Festa del Vi Novell del Celler Masroig, el Fòrum Vinarium de Tarragona o la 35a edició de la Fira del Vi de Gandesa; sense oblidar-nos de la II Trobada de Winefluencers del vi català i del vi a Catalunya, organitzada per The Wine Truck per a fomentar les relacions entre aquelles persones que són clau actualment en la indústria del vi.

Tenim, també, espai per al necessari discurs feminista. ‘Homes! Quina mandra’ és una obra escrita per Xènia Sallarés que marida a la perfecció amb els vins de la DO Pla de Bages escollits per la sommelier Anna Castillo. Tenim tallers, com el de Tinta i Vi, que ens ensenyarà a dibuixar amb pintura de vi i Jams, com la Jam de folk català amb tast de vins de Collbaix.

I el programa es complementa amb el Most Festival, que enguany comparteix dates amb la Setmana del Vi Català, i totes les activitats culturals i divulgatives que s’organitzen a l’Aula de la Setmana Vi Català amb l’objectiu d’analitzar les darreres tendències del sector.

Fem cultura?
Obrim el vi!

Pin It on Pinterest