#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Des de maridatges musicals a alpaques entre vinyes, les propostes més originals de la Setmana

Que el món del vi és fascinant ja ho deveu saber; ara, que podia arribar a ser tan original i divertit potser no us ho imaginàveu! A la Setmana del Vi Català hi trobem des de visites teatralitzades a cellers, fins a vermuts musicals en jaciments romans, passant per debats sobre disseny o festivals de flamenc del bo.

Propostes originals…
T’has trobat mai a un ramat d’alpaques passejant entre vinyes? Si véns a Can Marles les veuràs de ben a prop. Però no pateixis, que no mosseguen!

I has anat mai de concert en un jaciment romà? A Vallmora podràs anar-hi. I, a més de bona música, podràs gaudir també de bon vi i els millors formatges.

I si això de les visites històriques és el teu rotllo, abans d’anar a fer el tast de vins al Mas Llunes pots conèixer, per boca de qui més en sap, el passat de l’aeròdrom de Garriguella, escenari del darrer combat aeri a Catalunya durant la Guerra Civil.

i propostes divertides!
La gent d’Alta Alella ens ofereix un maridatge de cultura i vi amb una proposta per a tota la família: una obra de teatre basada en el conte infantil El Raïm Inquiet, de l’Elisenda Guiu, que, a més, es representa en el seu escenari natural: el celler!

I seguint amb la cultura, la Setmana del Vi Català està plena de música. Pots escoltar en directe al gran Juan Gómez (Chicuelo), un dels guitarristes més rellevants de l’escena del flamenc, mentre degustes vins del Celler Masroig; pots arribar-te a Premià de Mar i participar al cicle Vi+, que enguany fa un excel·lent maridatge amb una selecció de cantants i músics joves, o pots celebrar la reobertura d’El Tros, al carrer Mallorca de Barcelona, amb música en directe i una copa de benvinguda gratuïta.

Quan ja estiguis cansat de ballar, pots dedicar-te a reflexionar des del sofà de casa teva. Les Creativinicola Talks parlen de la filosofia i el treball que hi ha darrere d’una etiqueta, de qualsevol producte o d’un museu com el Vinseum de Vilafranca del Penedès.

Pin It on Pinterest