#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Des d’una ruta de tapes i vins, fins a una marxa nòrdica entre vinyes

Vols caminar? Pots escollir entre fer-ho per Barcelona, en una ruta de tapes i vins pel barri de Sant Antoni, o agafar els pals de marxa nòrdica i arribar-te a Sant Sadurní per passejar entre vinyes.

Vols temptar la sort? Pots participar en un sorteig d’un lot de vins de Molins de Rué o buscar la millor il·luminació per a fotografiar una escena amb cava i intentar guanyar el concurs d’Instagram que organitza AECAVA.

Si això va de vins, tu el que realment vols és fer un bon tast? Tens molt on escollir! Un tast de microvinificacions per a winelovers, tastos a La Pedrera per a conèixer les DO en un entorn immillorable, un tast just després d’alguna visita guiada a cellers o vinyes, o, fins i tot, tastos telemàtics per gaudir-ne sense ni sortir de casa.

Vols menjar bé? Pots apuntar-te a un sopar maridatge de microvinificacions. Vols comprar bons vins a bon preu? Pots aprofitar algun dels molts cupons de descompte que ofereixen botigues i cellers. Vols maridar vi i música? Pots fer-ho amb el cantautor Biel Martí al Celler Parato.

En definitiva, que a la Setmana del Vi Català trobaràs, segur, la teva activitat! N’hi ha més de 80, repartides arreu del territori català i organitzades pels autèntics protagonistes del sector. El programa d’enguany de la festa anual del vi català d’enguany no et deixarà indiferent!

Pin It on Pinterest