#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

El Most Festival a la Setmana del Vi Català

Enguany, festa grossa: el Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi, coincideix en dates amb la Setmana del Vi Català!

Situat al Penedès, i des del 2016 també al Priorat, dos territoris d’una llarga tradició vinícola i diversos atractius enoturístics, el MOST Festival s’apropa a l’enologia des de totes les vessants possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori. Objectius que es fusionen a la perfecció amb l’essència de la Setmana del Vi Català.

Així, del 4 al 13 de novembre, podrem apropar-nos, a través de la pantalla i de sessions de tast a les DO Montsant, Penedès i Empordà; podrem sentir bategar el Festival als cellers Pardas, Recaredo, Jean Leon i Can Ràfols dels Caus; podrem reflexionar sobre el vi i el conflicte de la mà del sommelier Roger Viusà, i podrem gaudir de dues sessions especials: una dedicada a la mil·lenària cultura vinícola de Geòrgia, país convidat, i l’altra, que és la que de fet donarà el tret de sortida al Most 2022, amb dos documentals que reivindiquen el treball de les dones al sector de la vinya i del vi.

 

 

Pin It on Pinterest