#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

El vi, un dels protagonistes del Gastronòmic Fòrum Barcelona

La segona edició del Gastronòmic Fòrum Barcelona, que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre de 2021 a la Fira de Barcelona, està tenint una gran acollida entre les empreses vitivinícoles, d’alimentació, hostaleria. I és que el certamen serà el primer gran esdeveniment nacional post pandèmia i té la reactivació econòmica del sector com a objectiu principal.

El vi cobrarà especial protagonisme en aquesta propera edició. A més del Fòrum Vi en què participaran, entre d’altres, els sommeliers Josep Roca i Ferran Centelles, l’oferta vitivinícola es completarà amb la presència de més de 50 empreses productores al Showroom del Vi Català, organitzat per PRODECA, en què hi haurà un espai divulgatiu de les DO catalanes a càrrec de l’INCAVI, en el marc de la Setmana del Vi Català.

L’esdeveniment, dirigit a les empreses catalanes del sector del vi, va adreçat a professionals del sector (no està obert l’accés al públic general). La idea és que serveixi per facilitar el contacte entre cellers i productors amb els possibles compradors, botigues especialitzades i de gran distribució, principalment de Barcelona i zona metropolitana.

D’altra banda, el Gastronòmic Fòrum oferirà la possibilitat contactar amb cuiners de prestigi, sumillers i professionals de la gastronomia.

Els cellers també podran fer exposició i tast de productes.

Més informació aquí.

Pin It on Pinterest