#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Fes-nos viure la millor experiència gastronòmica

El bon vi i la bona cuina van sempre de la mà. I en això, a Catalunya, hi tenim la mà trencada.

La Setmana del Vi Català ofereix a restaurants, sommeliers i cuiners (i, de fet, a qualsevol persona, empresa o entitat relacionada amb el món del menjar i el vi) la possibilitat de captar les mirades – i els paladars- de totes aquelles persones que gaudeixen degustant bons plats i bons vins.

Tothom qui hi estigui interessat pot oferir maridatges, show cookings, tallers, xerrades i d’altres activitats pensades per a fer-nos viure les millors experiències gastronòmiques.

Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 23 d’octubre, per fer-ho només has de seguir les indicacions i omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

La Setmana del Vi Català, amb un programa d’activitats organitzat en cinc grans eixos (enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives) dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Pin It on Pinterest