#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Gaudeix del que és bo, una setmana i sempre

La Setmana del Vi Català, que se celebrarà del 9 al 15 de novembre d’aquest 2020, neix amb la voluntat de donar continuïtat a la campanya ‘Gaudeix del que és bo’, engegada conjuntament des de l’INCAVI i les 11 Denominacions d’Origen vitivinícoles catalanes. L’objectiu és compartit: promoure el consum de vi català i apropar al consumidor que viu a Catalunya als vins catalans amb Denominació d’Origen, vins que garanteixen proximitat i qualitat.

Durant tota una setmana, diferents entitats, empreses i particulars vinculats al món del vi oferiran un conjunt d’activitats repartides arreu del territori català. Seran set dies on, els actors claus del sector compartiran la seva experiència i el seu saber fer amb totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

La campanya ‘Gaudeix del que és bo, #ViCatalà’ compta amb diferents plataformes de divulgació, com ara la web www.gaudeixdelqueesbo.com, o perfils a les xarxes socials (Facebook i Instagram). Durant aquesta tardor, a més, la campanya continuarà amb altres accions divulgatives com ara el patrocini del programa Joc de Cartes, de TV3, o un espot publicitari que s’emetrà en diferents suport i mitjans.

Pin It on Pinterest