#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Haurà de ser virtual, però serà!

Vivim en un moment incert que ens obliga a adaptar-nos constantment a una realitat canviant. I ara toca reinventar-nos de nou. La Setmana del Vi Català passa a ser una programació d’actes exclusivament virtuals, ja que les noves mesures sanitàries fan que sigui impossible plantejar esdeveniments presencials segurs per a tots els assistents.

Però, des de la virtualitat, seguim oferint una àmplia varietat d’activitats, que van des de les tertúlies i les entrevistes, fins als tastos de vins a distància, passant per promocions i descomptes especials, i molt més!

La Setmana del Vi TV, programació diària en streaming
El web www.setmanadelvicatala.cat incorpora un nou apartat, La Setmana del Vi TV, un espai d’informació, d’opinió, debat i entreteniment. Un espai plural, divers, equilibrat, que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya. Des de nord fins al sud. Des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.

Hi trobareu una programació de matí, que anirà de les 11:00 a les 13:10h, aproximadament; amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00h, aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català.
Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.

Ho podreu seguir en directe o bé en diferit, al canal de Youtube.

Pin It on Pinterest