#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Junts, tot. La Setmana del Vi Català uneix durant 7 dies els protagonistes del sector i els amants del bon vi

I amb la ressaca de les vivències viscudes durant els darrers intensíssims set dies volem acomiadar la Setmana del Vi Català 2020 amb un resum de la frenètica activitat que ha suscitat, rescatant les veus dels seus protagonistes.

La volíem fer mixta, combinant activitats presencials i virtuals, però la COVID19 no ens ho ha permès. Tanmateix, l’objectiu que perseguíem està àmpliament aconseguit: unir esforços, explicar al món la immensa riquesa i varietat que ofereixen les nostres vinyes, i compartir experiències i reflexions per aprendre els uns dels altres.

Hem recollit el fruit de la feina de tantes i tantes persones i l’hem mostrat a Catalunya i al món. I ho seguirem fent. La Setmana del Vi Català ja és una data assenyalada en els nostres calendaris, la data de la festa anual del vi i la vinya de Catalunya!

La COVID19 i el mildu, temes inevitables
Als espais de reflexió de la Setmana del Vi Català ha resultat inevitable parlar de la situació del sector en una època tan difícil com la que ens està tocant viure. Un bany de realitat combinat amb missatges enèrgics i una voluntat intacta de seguir lluitant, sempre.

Primícies en exclusiva, acabades de sortir del forn
Era el marc ideal: on millor que la Setmana del Vi Català per llançar notícies en exclusiva? N’hem recollit unes quantes:

Les DO es presenten
Cada dia, la programa de la Setmana del Vi TV ha dedicat dos espais a presentar dues Denominacions d’Origen. Les hem pogut conèixer a totes, de la mà dels seus presidents i presidentes i els testimonis de cellers que en formen part. Quanta riquesa tenim al territori!

L’orgull de qui estima la terra
El sector enoturístic i diferents professionals del sector entrevistats no han pogut amagar l’orgull que senten pel seu territori i els seus productes. I han llançat missatges d’ànims i optimisme tan necessaris en aquests temps incerts.

Un bon vi marida amb tot
Vi i música, vi i cinema, vi i xarxes socials, vi i sèries… A la Setmana del Vi Català ho hem maridat tot.

Més de 70 activitats virtuals
I mentre la Setmana de Vi TV oferia una programació pràcticament non-stop durant cinc dies, a la xarxa se succeïen els concursos, els tastos virtuals, els sortejos, els jocs… Més d’una setantena d’activitats organitzades des de diferents cellers, empreses i entitats han donat forma a una Setmana intensíssima.

T’esperem l’any que ve… i sempre!
Si t’has perdut algun dels programes de la Setmana del Vi TV el pots recuperar al nostre canal de Youtube. I si t’has quedat amb ganes de més, no deixis de seguir-nos a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) per estar al dia de tot. I l’any que ve, més!

Pin It on Pinterest