#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

La millor gastronomia… amb els millors maridatges!

No es pot celebrar una Setmana del Vi Català sense comptar amb la millor gastronomia. Ho sabem… i no us fallem!

Una opció és apropar-nos a les 12 DO catalanes a través de quatre restaurants del grup Eboca. Exclusius maridatges de vins catalans i la nostra gastronomia.

Una altra opció és gaudir d’una experiència gastronòmica de la mà del xef Marc Grañó, que ens deleitarà amb un menú degustació dels plats estrella de la carta acompanyat amb un maridatge d’excel·lents vins catalans de La Barra del Gourmet.

D’altra banda, per segon any consecutiu, la DO Penedès duu els seus vins de ruta pels restaurants de Sitges, els quals ideen un menú especial per l’ocasió. Podràs gaudir d’un maridatge amb vins de la DO Penedès i la cuina del restaurant, on cada celler explicarà cada un dels vins del sopar.

Del Penedès, a l’Empordà. A la ruta enogastronòmica de Figueres descobrirem com L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.

I calçots, també tenim calçots! Gaudeix d’una calçotada típica catalana al Restaurant Canals & Munné, a Sant Sadurní.

També a Barcelona capital ens esperen bons àpats. Festes, tiberis i banquets a bars de vins de la ciutat. I si enlloc d’entaular-te prefereixes picar d’aquí i d’allà, la ruta Tapantoni és l’opció ideal. Tapes i vins de les DO catalanes a l’emblemàtic barri de Sant Antoni de Barcelona.

Pin It on Pinterest