#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Un aparador del sector enoturístic

La Setmana del Vi Català, que se celebrarà del 9 al 15 de novembre del 2020, centrarà totes les mirades en els actors claus del sector. I aquells que us dediqueu al món de l’enoturisme tindreu un paper destacat.

Viticultors, productors i cellers de vins catalans, així com cases rurals o qualsevol altra empresa o entitat que es dediqui al sector enoturístic, podeu participar a la Setmana del Vi Català organitzant la vostra pròpia activitat. Una visita a la teva finca o empresa, un tast de vins al teu local o casa rural, una xerrada o un taller a les teves instal·lacions o en streaming a través de la teva xarxa social… qualsevol idea que apropi el món del vi al consumidor final serà benvinguda. Una ocasió única per ensenyar i explicar la teva feina, la teva passió i els teus paisatges, i també podràs oferir a tastar – o fins i tot vendre directament- els teus productes a les persones que participin a la teva activitat.

Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 23 d’octubre, per fer-ho només has de seguir les indicacions i omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

La Setmana del Vi Català, amb un programa d’activitats organitzat en cinc grans eixos (enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives) dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Pin It on Pinterest