#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

L’Aula de la Setmana del Vi Català, analitzem les darreres tendències del sector

L’Aula de la Setmana del Vi Català és un espai de debat i reflexió sobre les darreres tendències al voltant de la cultura de la vinya i el vi al nostre país. Diferents activitats, ponències i taules rodones amb convidats experts abordaran temes d’alt interès pel sector al Gastronomic Forum, al costat del Showroom de Vins i Caves Catalans. Enguany, al coneixement hi sumem també sessions de tast.

Una setmana, una radiografia del sector
El tret de sortida el donarà, el dissabte dia 5 de novembre, Llucià Ferrer i el seu programa radiofònic El Vermut. Ferrer entrevistarà a la directora de l’INCAVI, Alba Balcells, des del Palau Robert de Barcelona. A partir d’aquí, la Setmana del Vi Català seguirà a les ones radiofòniques el dilluns 7, amb el Tast Vertical d’Empar Moliner i Ramon Francàs.

Al torn de les DO, tres activitats per reconèixer el territori. ‘D.O. Cava: del mètode tradicional a l’excel·lència’, ‘Tast dels 7 paisatges de la Do Costers del Segre’, i ‘La DO Pla de Bages a través de les seves varietats’.

A l’Aula de la Setmana del Vi Català també hi haurà lloc per a la recerca i la literatura. Per una banda, Enric Barta, investigador de l’INCAVI, presentarà els resultats d’un estudi que estableix la influència del paisatge botànic de les vinyes en les aromes del vi. I per altra banda, l’editora Montserrat Serra presentarà la col·lecció Envinats, en un acte on l’actor Mark Ullod llegirà fragments literaris.

Per últim, i per tercer any consecutiu, Enoturista ens presentarà Enodata, el major estudi de la situació dels cellers catalans a les xarxes socials que realitza amb el suport de l’INCAVI.

Pin It on Pinterest