#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Mig centenar d’activitats, i pujant

Quan falta poc menys d’un mes per al tret de sortida de la Setmana del Vi Català 2021, el programa ja compta amb més de cinquanta activitats programades i segueix engrossint-se a bon ritme. Cada dia, a l’adreça electrònica de l’organització de la Setmana ens arriben nous formularis amb propostes interessantíssimes per afegir a la nostra graella d’esdeveniments.

N’hi ha per a tots els gustos i en tots els formats. Virtuals, presencials, per a amants de la natura, per a persones a qui els agradi caminar, per a qui prefereixi seure i tastar bon vi acompanyant-lo de bon menjar… la varietat és, un any més, un dels trets distintius del programa.

Tenim una ruta de tapes i vins per Barcelona; també a la capital catalana tenim l’imperdible cicle La Pedrera amb DO, per gaudir d’una increïble fusió entre vins i modernisme; tenim descomptes, promocions especials i concursos amb premis suculents; visites a cellers, vinyes i finques; i, fins i tot, experiències que inclouen l’intèrpret en llengua de signes catalana. Perquè la Setmana del Vi Català vol arribar a tothom.

Vindràs?

Pin It on Pinterest