#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Participa a la Setmana del Vi Català 2022

Sembla que fos ahir que tancàvem la Setmana del Vi Català 2021, amb més de 100 activitats repartides arreu del territori i un èxit rotund de participació. Però el temps passa que vola, i ja ha passat un any, i ja tenim aquí una nova edició de la festa anual del vi català! 

Agafeu l’agenda: la Setmana del Vi Català 2022 se celebrarà del 5 al 13 de novembre, i la data límit per a presentar les propostes d’activitats és el proper 7 d’octubre. 

Organitza una activitat! 

Ja hem iniciat el període de recollida de propostes d’activitats. Cellers, botigues de vins, restaurants, Denominacions d’Origen, associacions, empreses d’enoturisme i, en definitiva, a tothom qui vulgui oferir una activitat vinculada al món del vi, pot dirigir-se al formulari que trobarà a la web de la Setmana del Vi Català i fer-nos arribar la seva proposta. Perquè els protagonistes principals són, sempre, els actors clau del sector. 

L’objectiu és aconseguir, un any més, una programació oberta i participativa, feta amb propostes del propi sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país. 

Per donar cabuda a totes les temàtiques, les activitats s’organitzen en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives.

Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català.

Esperem la teva aportació!

Pin It on Pinterest