#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Participa a la Setmana del Vi Català

El proper mes d’octubre, torna la Setmana del Vi Català, l’esdeveniment anual per donar a conèixer i promocionar els vins arreu de Catalunya. La festa, com ja és habitual, agruparà tot un conjunt d’activitats presencials i virtuals per tot el territori amb l’objectiu d’oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

La Setmana del Vi Català tindrà una programació oberta i participativa, on les mateixes Denominacions d’Origen, cellers, botigues de vins, restaurants i associacions que hi participen organitzen les activitats, juntament amb l’INCAVI. Fins al 30 de setembre, es fa una crida a aquestes entitats vinculades al món del vi perquè enriqueixin aquesta Setmana del Vi Català amb propostes pròpies. Les propostes es poden enviar a través d’aquest mateix formulari.

Una Setmana del Vi amb activitats virtuals i presencials segures

Les activitats que es proposin per a la Setmana hauran de tenir en compte les mesures sanitàries vigents en aquell moment, amb aforaments limitats i reserva prèvia. Així mateix es podran proposar activitats virtuals: tallers, entrevistes, recorreguts virtuals i càpsules d’experiències o consells sobre el món del vi. Tothom qui ho desitgi podrà participar i gaudir de la Setmana del Vi Català també des de casa, a través de plataformes accessibles com Youtube, Instagram, Facebook o Twitter.

El programa de la Setmana del Vi Català està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Alguns exemples d’aquestes activitats són:

ENOTURISME

Visites guiades a la vinya o al celler, tant per a productors com per a elaboradors. És una bona manera de mostrar els teus productes i serveis i alhora vendre’ls directament als assistents.

GASTRONOMIA I RESTAURACIÓ

Sommeliers, restauradors, cuiners podran participar a la Setmana del Vi Català oferint maridatges, plats, menús i activitats gastronòmiques amb vins catalans. Una bona manera d’apropar la gastronomia i el vi a totes les persones interessades.

ACTIVITATS COMERCIALS

Botigues de vins i punts de venda podran participar a la Setmana del Vi organitzant alguna activitat que permeti donar a conèixer millor l’establiment o negoci, així com els vins que comercialitzen. També pot servir per oferir promocions especials durant els dies de la Setmana del Vi Català i atreure, així, a més possibles clients.

CULTURA I VI

Qualsevol persona o entitat interessada en aquesta temàtica pot organitzar una activitat dins del programa de la Setmana del Vi Català. Tallers, lectures de poesia, concerts, exposicions… tot esdeveniment cultural hi té cabuda. D’aquesta manera, al mateix temps que promocionem els vins catalans, es realça el valor del territori, la pagesia, els productes locals i la cuina, cultura i gastronomia.

ACTIVITATS DIVULGATIVES

Qualsevol persona o entitat interessada en aquesta temàtica pot organitzar una activitat de divulgació dins del programa de la Setmana del Vi Català. Xerrades, tallers, jornades, espais dedicats als vins catalans dins d’una biblioteca poden ser algunes propostes.

Si vols formar part de la Setmana del Vi Català, fes-nos arribar la teva proposta!

Envia la teva activitat

Pin It on Pinterest