#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Primícies i reflexions durant la primera jornada de la Setmana del Vi Català

Ha sonat el tret de sortida de la Setmana del Vi Català, una setmana que, com tants altres esdeveniments, ha hagut de fer el salt al virtual a causa de la crisi de la Covid-19. La idea inicial era combinar actes presencials i virtuals, però la pandèmia ha fet replantejar la idea i ha obligat a centrar tots els esforços en les pantalles. Malgrat tot, l’objectiu de l’esdeveniment segueix indemne: sumar esforços.

Reflexions sobre el moment actual
Des de les 11h del matí i fins passades les 8 del vespre, la Setmana del Vi TV ha ofert una variada programació que ens ha permès escoltar a la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; conèixer a les DO del Penedès i Costers del Segre; escoltar interessants tertúlies, i gaudir amb un entretingut joc del “jo mai, mai”.

Com no podia ser d’altra manera, la Covid-19 i totes les seves conseqüències ha estat present en gairebé tots els espais. “L’afectació de la crisi per la Covid19 és molt gran, també al sector vi” – ha afirmat la consellera Teresa Jordà – “Nosaltres hem d’estar al costat de tot el col·lectiu i estic satisfeta de la Setmana del Vi Català i de totes les activitats promocionals que hem engegat per tal de promoure el vi català”.

“La situació ens ha donat un bany d’humilitat; ara, des de baix, ens hem de poder relacionar d’una manera més planera amb un tracte més humà, més empàtic, més proper, amb més confiança”, ha reflexionat el periodista i director de COMUVICAT, Rafa Gimena a la tertúlia sobre comunicació.

La jornada també ha pogut comptar amb notícies en exclusiva, com ara que ben aviat hi haurà dos nous vins de finca a Catalunya: un a la DO Penedès i un altre a la DO Empordà.

Tot, també en diferit
Si avui no has pogut seguir la programació de la Setmana del Vi TV, la pots veure en diferit al nostre canal de Youtube.

Pin It on Pinterest