#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Quan s’estima el territori: el segon dia de la Setmana del Vi Català deixa empremta

Qui s’estima de debò el territori és qui pot oferir gaudir-ne als visitants, sigui amb interessants propostes enoturístiques o bé portant els millors vins a taula. Aquesta ha estat la premissa que, durant tota la jornada, ha planat per sobre el plató de televisió que, des del Palau Robert de Barcelona, ofereix els continguts en directe a tots els visitants de la Setmana de Vi Català d’enguany.

La programació d’avui dimarts girava entorn la temàtica de l’enoturisme i hem pogut escoltar l’opinió d’en David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme, sobre el futur prometedor del sector, i contrastar-la amb casos d’èxit que han confirmat les seves paraules. L’Oller del Mas, el Mas Blanch i Jové i Adernats han estat només algunes de les moltes experiències que s’han presentat avui. I és que, fins i tot quan la Covid-19 ens ho posa tot molt difícil hi ha lloc per a increïbles propostes de futur.

I parlant de futur, hem rebut una nova exclusiva: ben aviat podrem gaudir d’una nova ruta del vi a la DO Tarragona! Ens ho ha explicat el seu president, Vicenç Ferré.

Varietats recuperades, sortejos i promocions… i un conte de propina
A la Setmana del Vi TV hi ha hagut temps, també, per parlar de varietats recuperades; de conèixer com es mouen les coses a la DO Pla del Bages, a la DO Tarragona i a la DO Cava, i fins i tot d’escoltar un conte!

I mentrestant, al web, se succeeixen els tasts de vins virtuals, les promocionsespecials, i els concursos a les xarxes socials amb premis en forma de lots de cava i vi. Són més de 70 activitats virtuals que es mariden amb un complement de luxe: el bon cinema. El Most Festival, que enguany ha hagut d’ajornar la seva 11a edició fins al juny del 2021, ofereix, a través de la plataforma Filmin, títols que no et voldràs deixar perdre.

Tot, també en diferit
Si avui no has pogut seguir la programació de la Setmana del Vi TV, la pots veure en diferit al nostre canal de Youtube.

Pin It on Pinterest