#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Qui ho diu que un vi dolç és només per postres?

Aquest divendres ha estat l’última jornada de la Setmana del Vi TV. El cap de setmana segueixen les activitats virtuals de la Setmana del Vi Català, però la programació del canal que, des del Palau Robert de Barcelona i conduït magníficament per la Judith Cortina, la Patrícia de Golferichs i en David Jobé ha emès en streaming durant cinc dies, acaba avui.

I aquesta darrera jornada ha servit per parlar de vi i música, de vi i xarxes socials, i de vi i territori. I també per trencar esquemes: “Els vins dolços s’associen molt amb els postres, però… per què ha de ser sempre així?” – s’han preguntat els participants de l’espai ‘Converses de vi’. “Podem fer combinacions més atrevides, per exemple amb sopa… i és espectacular!”, ha proposat Núria Vilanova, de la Cooperativa Falset-Marçà.

Música i vi; vi i xarxes socials
“Els cellers s’han d’ajudar de les xarxes socials” – ha afirmat la directora del Pop Up de Catalunya Ràdio Mariola Dinarès. I ha posat “deures”: “S’ha de fer una molt bona comunicació; els professionals que han de portar-te les xarxes han d’estimar el teu celler i, a més, però han de saber què estan fent”.

Després de les xarxes socials, hem passat a la música. Amb en Max Margalef i la seva experiència al Vijazz de Vilafranca, en Màrius McGuiness i les seves vivència al Festival Vinyasons, i en Blai Rosés i el seu bagatge amb el Festival Terrer, hem maridat música i vins a l’última edició del programa ‘El Vi és Rock’n’Roll’

I als espais de dedicats a les DO, avui ha sigut el torn de la DO Monstant i la DO Empordà. Els seus presidents i cellers convidats ens han presentats les particularitats i els trets diferencials de cada d’una d’elles.

La Setmana del Vi Català a TV3
El Programa Tot es Mou, de TV3, ha dedicat una bona estona a parlar de la Setmana del Vi Català.
“Per lluitar contra aquesta situació forçada per la pandèmia, el sector del vi ha posat en marxa la Setmana del Vi Català, una iniciativa 100% virtual que coincideix amb la presentació del vi novell, els primers vins de la collita del 2020”, han explicat. “El vi costa explicar-lo sense una copa a la mà, per això hem hagut de reinventar-nos amb aquesta festa que aplega activitats virtuals sobre el vi arreu de Catalunya”, ha afirmat Salvador Puig, president de l’INCAVI.

El programa es pot veure en aquest enllaç: https://tv3.video/TEM13nov20

Tot, també en diferit
Recorda: si avui no has pogut seguir la programació de la Setmana del Vi TV, la pots veure en diferit al nostre canal de Youtube.

Pin It on Pinterest