#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Torna la festa anual del vi català

Un any més, Catalunya aixeca les copes i celebra la Setmana del Vi Català. Superada la pandèmia, enguany la celebrarem del 5 al 13 de novembre i tornarem a aglutinar una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català, amb la voluntat d’oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector. 

“Tornarem”, en plural, perquè la Setmana del Vi Català la fem entre totes i tots. El programa d’activitats el conformaran esdeveniments organitzats des de diferents empreses, entitats i particulars. I és que el valor afegit de la Setmana és que es nodreix de l’experiència i les veus dels actors claus del sector. 

Els grans eixos de la Setmana

La Setmana del Vi Català dona a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. L’objectiu principal és oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector i, per a aconseguir-ho, agrupa una àmplia varietat d’activitats, organitzades en 5 grans eixos: 

Enoturisme:

Els viticultors, productors i cellers de vins catalans obren les portes de les seves explotacions i instal·lacions per ensenyar-nos com elaboren els seus productes.

Gastronomia i Restauració: 

Maridatges, show cookings i d’altres activitats per viure les millors experiències gastronòmiques.

Activitats comercials:

Diferents comerços i punts de venda de vins catalans ofereixen promocions especials durant la Setmana del Vi Català. Promocions i ofertes especials que acompanyen activitats molt variades, que van des d’un tast de vins fins a una presentació d’algun producte exclusiu.

Cultura i vi:

Exposicions, concerts, documentals, lectures o altres intervencions artístiques per reflexionar sobre el món del vi a través de la música, el cinema, l’art o la poesia.

Pin It on Pinterest