#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Torna la festa anual del vi català

Serà a l’octubre, del 18 al 24 d’octubre, i enguany coincidirà amb el Gastronòmic Fòrum, un certamen amb qui comparteix objectiu: difondre la cultura del vi i els vins i caves catalans.

La Setmana del Vi Català 2021 tornarà a aglutinar una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català amb la voluntat d’oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.
El programa d’activitats és molt variat, amb esdeveniments organitzats des de diferents empreses, entitats i particulars. El valor afegit: són els actors claus del sector qui ens ofereixen la seva experiència.

Un Showroom del Vi Català
El Gastronòmic Fòrum, que tindrà lloc del 18 al 22 d’octubre, serà cita obligada per a cuiners, sommeliers i professionals de la gastronomia. I en el marc d’aquest certamen, el Showroom del Vi Català servirà perquè les empreses catalanes del sector del vi mostrin el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades i distribució de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Des de l’INCAVI es vol animar als cellers que participin en aquesta activitat organitzada per PRODECA, l’objectiu de la qual és establir negoci i mantenir contactes comercials amb prescriptors i professionals del món de la restauració local, molt afectats per les restriccions de control de la pandèmia, i facilitar espais on es puguin posar en contacte cellers i restauradors perquè, els dos sectors, obtinguin més valor afegit.

La finalitat, doncs d’aquest Showroom és que els cellers puguin ampliar la seva xarxa comercial i que els restaurants i botigues puguin oferir una major varietat de vins catalans als seus clients, en un moment en el qual el consum de proximitat va a l’alça.

Pin It on Pinterest