#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Últims dies per proposar activitats a la Setmana del Vi Català

Ja tenim a tocar una nova edició de la Setmana del Vi Català. Enguany la celebrarem del 4 al 13 de novembre i el proper 7 d’octubre s’acaba el període de recollida de propostes d’activitats.

Per aquest motiu fem una darrera crida a cellers, botigues de vins, restaurants, Denominacions d’Origen, associacions, empreses d’enoturisme i, en definitiva, a tothom qui vulgui oferir una activitat vinculada al món del vi, que ompli el formulari que trobarà a la web i ens faci arribar la seva proposta. Perquè a la Setmana del Vi Català, els protagonistes principals són, sempre, els actors clau del sector.

L’objectiu és aconseguir, una vegada més, una programació oberta i participativa, feta amb propostes del propi sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país.

Per donar cabuda a totes les temàtiques, les activitats s’organitzen en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives.
Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català.

Fins al moment ja hem rebut una trentena de propostes d’esdeveniments. Visites a vinyes cellers, promocions especials, tastos de vins catalans, experiències enoturístiques… la varietat és, una any més, el valor afegit més preuat.

Esperem la teva aportació!

Pin It on Pinterest