#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Una setmana per explicar-ho tot sobre els nostres vins

La Setmana del Vi Català, del 9 al 15 de novembre, servirà per explicar-ho tot sobre el món del vi. I els protagonistes sereu els actors clau del sector; sereu vosaltres els qui presentareu els vins catalans, els promocionareu arreu del territori i n’explicareu el seu procés d’elaboració i la seva història.

Si hi estàs interessat, pots organitzar una activitat de divulgació. Xerrades, tallers, jornades, espais dedicats als vins catalans dins d’una biblioteca… el que se t’acudeixi; sorprèn-nos! D’aquesta manera, al mateix temps que promocionem els vins catalans, realcem el valor del territori, la pagesia, els productes locals i la nostra cuina, cultura i gastronomia.

Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 23 d’octubre, per fer-ho només has de seguir les indicacions i omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

La Setmana del Vi Català, amb un programa d’activitats organitzat en cinc grans eixos (enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives) dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Pin It on Pinterest