#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Vi i art, la simbiosi perfecta

Unir cultura i vi és la simbiosi perfecta. Una lectura de poesia, un concert, el visionat d’un documental, un cinefòrum, una exposició, un taller cultural… qualsevol esdeveniment artístic acompanyat de bons vins catalans tenen l’èxit assegurat dins de la Setmana del Vi Català, que celebrarem enguany del 9 al 15 de novembre. L’objectiu és clar: promocionar els nostres vins a la vegada que realcem el valor del territori, la pagesia, els productes locals i la nostra cuina, cultura i gastronomia. I ho fem de la mà de la cultura, l’aliada perfecta.

Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 23 d’octubre, per fer-ho només has de seguir les indicacions i omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

La Setmana del Vi Català, amb un programa d’activitats organitzat en cinc grans eixos (enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives) dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Pin It on Pinterest