#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

Enlluerna amb els teus productes

La Setmana del Vi Català serveix d’aparador per tots aquells comerços i punts de venda que vulgueu aprofitar l’ocasió per a promocionar els vostres productes i serveis. Es tracta d’una setmana, del 9 al 15 de novembre del 2020, que aglutinarà un gran nombre d’activitats i, per tant, captarà l’atenció de totes les mirades. El moment ideal per a oferir promocions i ofertes especials, acompanyades d’activitats atractives als ulls del vostre públic objectiu. Des de tasts de vins fins a presentacions de productes exclusius, passant per qualsevol altra idea relacionada amb l’immens món del vi català que se us pugui acudir.

Aprofita-ho! Tens temps per enviar-nos la teva proposta fins al 23 d’octubre, per fer-ho només has de seguir les indicacions i omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. Des de l’organització de la Setmana, revisarem l’activitat i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible per tal de comentar-la i polir els detalls.

La Setmana del Vi Català, amb un programa d’activitats organitzat en cinc grans eixos (enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives) dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Pin It on Pinterest