#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

#ViCatalà   #SetmanaViCatalà   #vicatalàambDO   #CatalunyaTerradeVi 

L’Aula de la Setmana del Vi Català, analitzem les tendències del sector

L’Aula de la Setmana del Vi Català és un espai de debat i reflexió sobre les darreres tendències al voltant de la cultura de la vinya i el vi al nostre país. Diferents ponències i taules rodones amb convidats experts abordaran temes d’alt interès pel sector al Gastronomic Forum, al costat del Showroom de Vins i Caves Catalans

Tres dies, una radiografia del sector
El tret de sortida serà una conversa entre la periodista Ruth Troyano i la directora de l’INCAVI, Alba Balcells, que analitzarà els reptes i les oportunitats de futur en aquest moment de dinamisme i vitalitat enològica a Catalunya. El programa del primer dia seguirà analitzant la presència de vi català als restaurants de gamma alta, explicant la campanya El meu vi, les meves normesde la DO Catalunya, i comentant la posició del vi català al món i a les xarxes socials.

El dia següent, el dimarts 19, el debat es centrarà en temes com l’enoturisme post-Covid, la singularització de les diferents regions de vins, o l’adaptació de la vinya al canvi climàtic. També serà una jornada per conèixer les bases de la nova Ruta del Vi de la DO Tarragona, l’enogastronomia que dinamitza La Carretera del Vi, i els secrets més ben guardats del programa ‘Tast Verticalde Catalunya Ràdio, on l’Empar Moliner i en Ramon Francàs ja porten set anys afirmant que el millor vi del món és el català.

I el tercer i últim dia d’aquestes jornades de debat serà el moment de presentar el llibre ‘Catalunya Terra de Vi. Les Denominacions d’Origen‘, amb en Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca, en Ramon Nadal, d’edicions Andana i l’Alba Balcells, directora general de l’INCAVI.

Pin It on Pinterest